Veldtoertocht Mill op 11 januari 2015

Zoals ieder jaar zal op de tweede zondag van januari onze jaarlijkse veldtoertocht verreden worden. Iedereen met een mountainbike of crossfiets kan zich heerlijk uitleven op de met linten uitgezette route.

Nieuwe routes van 50 en 38 km

De routes zijn gedeeltelijk hetzelfde als in 2014, maar ook zal een stuk bos aangedaan worden waar we nog niet eerder zijn geweest en zijn op de bekende stukken wat kleine aanpassingen gedaan. Voor de pauze gaat het de kant van Beers en Langenboom op en na de pauze gaat het over de Molenheide en de oude spoorlijn. Al met al is het een leuke afwisselende tocht met veel single track, mooie snelle stukken en een aantal technische uitdagingen. Poortjes zullen open staan of vermeden worden.

Er kan gekozen worden voor de volle 50 km of de verkorte route van ongeveer 38 km. Op een tweetal punten wordt dmv een splitsingsbord de afstand aangegeven. Iets over de helft van beide routes kom je bij de pauzeplaats waar het energiepeil aangevuld kan worden met thee, soep en verschillende soorten koek.

Verder zijn er voor de liefhebber nog enkele Strava segmenten stravalogoaangemaakt. De start- en eindpunten worden met bordjes aangegeven.

Vertrekken kan tussen 9:00 en 10:00 na inschrijving bij ’t Lagerhuis, Beerseweg 9, 5451 NR Mill. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50. NTFU en KNWU leden ontvangen € 1,00 korting. Scan & Go mogelijk voor snelle inschrijving

Als de fiets onder de modder zit kun je deze afspuiten achter Het Lagerhuis.

We hopen ook dit jaar weer op een goede opkomst en veel fietsplezier!